Doorgaan naar hoofdinhoud

Kloppen uw contactgegevens in de Franciscus Artsenwijzer app nog?

Afbeelding bij Kloppen uw contactgegevens in de Franciscus Artsenwijzer app nog?

In de Artsenwijzer vindt u de contactgegevens van onze medisch specialisten, verpleegkundig specialisten en physician assistants, en van huisartsen, apothekers en specialisten ouderengeneeskunde uit de regio, inclusief de spoednummers. U kunt zelf uw contactgegevens aanpassen. Wij vragen u vriendelijk om uw contactgegevens te controleren. Onderling overleg wordt vergemakkelijkt als uw bereikbaarheidsgegevens compleet zijn. Een opnemen van een direct nummer of juiste informatie over de overleglijn van de praktijk helpt daarbij. Ook is het wenselijk om bij waarneming informatie op te nemen over de bereikbaarheid van de waarnemer, of indien mogelijk de overleglijn door te schakelen.

Hoe meer velden door u worden ingevuld en hoe actueler deze gegevens zijn, hoe waardevoller de app voor een ieder zal zijn in het gebruik. Ook kunt u een pasfoto toevoegen voor herkenbaarheid. De medisch specialisten zijn door het ziekenhuis ook verzocht hun gegevens, waar nodig, te actualiseren.

Wachtwoord vergeten of inlog aanvragen

Als u uw wachtwoord bent vergeten, klikt u in de app op ‘wachtwoord vergeten’ en ontvangt u op uw e-mailadres een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. Heeft u nog geen inlog of heeft u vragen over het gebruik van de app? Neemt u dan contact op met de afdeling Transmurale Samenwerking, via transmuraal@franciscus.nl of 010 – 893 4730.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid