Doorgaan naar hoofdinhoud

Franciscus Oncologiecentrum

Afbeelding bij Franciscus Oncologiecentrum

Maandag 8 april is het officiële startsein gegeven voor de bouw van het Franciscus Oncologiecentrum in Franciscus Vlietland. Om aan de toenemende zorgvraag te kunnen voldoen komt op de ziekenhuislocatie in Schiedam een gespecialiseerd centrum voor kankerpatiënten.

Zorg voor kankerpatiënten

Ons ziekenhuis streeft naar goede, persoonlijke en innovatieve zorg. De komst van het Oncologiecentrum draagt hieraan bij. In het ontwerp van het centrum staat de ervaring van de patiënten centraal en zijn de wensen van de zorgverleners meegenomen. Zo is er veel daglicht, uitzicht naar buiten en door de ruimtelijke opzet kan iedereen zich goed oriënteren. Dit in een rustgevende en gastvrije sfeer. Onderdeel van het Oncologiecentrum is de Franciscus Borstkliniek, waar zorg rondom borstkankerpatiënten centraal staat. De bouw start in juni en neemt enkele maanden in beslag. Aan het einde van dit jaar wordt het Franciscus Oncologiecentrum met de Franciscus Borstkliniek opgeleverd.

Reviewsessie Franciscus Oncologiecentrum

Binnenkort wordt een reviewsessie georganiseerd over het Franciscus Oncologiecentrum. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via transmuraal@franciscus.nl.

impressie_oncologiecentrum.png

Impressie Franciscus Oncologiecentrum en de Franciscus Borstkliniek - a/d amstel architecten

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid