Doorgaan naar hoofdinhoud

Concentratie Nucleaire Geneeskunde op locatie Franciscus Vlietland

Afbeelding bij Concentratie Nucleaire Geneeskunde op locatie Franciscus Vlietland

De afdeling Nucleaire Geneeskunde van Franciscus Gasthuis & Vlietland wordt met ingang van 8 april samengevoegd tot één afdeling op locatie Franciscus Vlietland. Begin dit jaar is gestart met de verbouwing om de nieuwe afdeling te realiseren. De botdichtheidsmetingen (DEXA) blijven op beide locaties mogelijk. Huisartsen hebben op 18 maart een bericht met meer informatie per mail ontvangen.

Het doel van de concentratie op één locatie is het behouden en waar mogelijk verbeteren van de kwaliteit en een meer efficiënte inzet van apparatuur en medewerkers. In het najaar verwachten we op locatie Vlietland een PET-CT in gebruik te nemen, waardoor we nog beter op de toekomst zijn voorbereid.

Vanaf 1 april worden patiënten telefonisch op de hoogte gebracht op welke locatie zij verwacht worden voor hun onderzoek. Patiënten worden ook geattendeerd op de gratis pendelbus tussen de twee ziekenhuislocaties. De vertrek- en aankomsttijden zijn te vinden op de website van Franciscus Gasthuis & Vlietland.

Botdichtheidsmetingen (DEXA onderzoeken) op beide locaties

De botdichtheidsmetingen worden op beide locaties aangeboden. Patiënten kunnen een afspraak maken op locatie Vlietland (dinsdag, woensdag, donderdag) of locatie Gasthuis (maandag en vrijdag). Vanaf 8 april dienen patiënten voor een afspraak op locatie Gasthuis contact op te nemen met de afdeling Radiologie via 010 – 461 7100. Voor afspraken op locatie Vlietland kunnen patiënten contact opnemen met het Afsprakenbureau via 010 – 893 0000.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de afdeling Nucleaire Geneeskunde, via telefoonnummer 010 – 893 0208 (locatie Vlietland) of 010 – 461 6048 (locatie Gasthuis).

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid