Doorgaan naar hoofdinhoud

Concentratie mammachirurgie, neurochirurgie en urologie

Afbeelding bij Concentratie mammachirurgie, neurochirurgie en urologie

Vanaf maandag 23 oktober vinden operaties, behandelingen en opnames voor patiënten met borstaandoeningen (Mammachirurgie inclusief bijbehorende plastische chirurgie) plaats in Franciscus Vlietland in Schiedam.  

Operaties, behandelingen en opnames voor urologische aandoeningen (Urologie) of aandoeningen aan het zenuwstelsel (Neurochirurgie) vinden vanaf 23 oktober plaats in Franciscus Gasthuis in Rotterdam.

Top zorg nu en in de toekomst

Franciscus Gasthuis & Vlietland brengt specialistische zorg samen op één ziekenhuislocatie. Dat wil zeggen dat (dag)opnames, (dag)behandelingen en operaties afhankelijk van het specialisme op Franciscus Gasthuis dan wel Franciscus Vlietland plaatsvinden. De poliklinieken blijven wel op alle locaties in de regio toegankelijk.

Door medische zorg samen te brengen op één ziekenhuislocatie, bieden wij kwaliteit en continuïteit en zijn wij voorbereid op toekomstige kwaliteitseisen en volumenormen. Wij zorgen ervoor dat de juiste professionals en faciliteiten aanwezig zijn om de juiste zorg te kunnen bieden.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid