Doorgaan naar hoofdinhoud

Aangepaste openingstijden Spoedeisende Hulp Franciscus Vlietland in Schiedam

Afbeelding bij Aangepaste openingstijden Spoedeisende Hulp Franciscus Vlietland in Schiedam

Onze Spoedeisende Hulp (SEH) in Schiedam is vanaf 1 mei 2017 zeven dagen per week geopend van 10.00 tot 21.00 uur. De sluiting wordt dus uitgebreid in de ochtend, tussen 8.00 en 10.00 uur. Buiten deze tijden is de SEH van Franciscus Gasthuis (Rotterdam) 24/7 beschikbaar voor spoedzorg. Daarnaast kunnen – na tussenkomst van de huisarts, verloskundige of specialist ouderengeneeskunde – specifieke patiëntengroepen buiten de SEH om in Franciscus Vlietland worden opgevangen. Het betreft o.a.: kinderen, zwangeren en bekende geriatrische en interne patiënten van Franciscus Vlietland.

Met deze aanpassing in openingstijden, is er op beide SEH’s voldoende gekwalificeerd personeel beschikbaar voor veilige acute zorg. Wij stellen alles in het werk om de zorg in acute situaties op een gewenst peil te houden voor de inwoners van de regio.

Wij willen benadrukken dat alle patiënten die tot 21.00 uur op de SEH binnen komen alle zorg ontvangen die zij nodig hebben. U hoeft dus niet voor 21.00 uur al te stoppen met insturen van uw patiënten die spoedeisende hulp nodig hebben.

Klik hier voor het persbericht over de aangepaste openingstijden.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid