Doorgaan naar hoofdinhoud

Nascholingen

Let op: maatregelen coronavirus
Alle scholingen en bijeenkomsten worden georganiseerd met inachtneming van de geldende COVID-19 richtlijnen. Wij volgen de ontwikkelingen nauwlettend. Heeft u zich ingeschreven voor één of meerdere van onze activiteiten? Team Transmurale Samenwerking informeert u tijdig per mail of telefonisch bij wijzigingen. Wij rekenen op uw begrip.

Algemene informatie nascholingen
In samenwerking met de verschillende specialismen organiseren wij jaarlijks een aantal interessante nascholingen en bijeenkomsten voor huisartsen en andere zorgprofessionals.

U kunt zich inschrijven voor nascholingen in Franciscus Gasthuis en voor nascholingen in Franciscus Vlietland. Per bijeenkomst staat aangegeven waar de nascholing plaatsvindt.

Als u niet aanwezig kunt zijn bij een nascholing, maar wel geïnteresseerd bent in de presentaties hiervan, dan kunt u deze opvragen bij transmuraal@franciscus.nl.

 

Aanmelding geopend: ROEM! Het netwerkevenement voor huisartsen en specialisten

Franciscus Gasthuis & Vlietland
15 juni 2022

van 17:00 tot 21:30

Op woensdag 15 juni aanstaande organiseert Franciscus Gasthuis & Vlietland een grootschalig netwerkevenement voor specialisten en huisartsen uit de regio Rotterdam en Nieuwe Waterweg Noord. Lees verder

Nascholing chirurgie

Volgt
22 september 2022

van 16:00 tot 20:00

Meer informatie volgt. Lees verder

Nascholing SEH

Volgt
13 oktober 2022

van 15:00 tot 21:00

Nascholing SEH Lees verder

Symposium Kindergeneeskunde

Volgt
03 november 2022

van 13:00 tot 21:00

Symposium Kindergeneeskunde Lees verder

Casuïstiekbespreking

Franciscus Berkel
07 november 2022

van 17:00 tot 19:30

Save the date: casuïstiekbespreking op locatie Franciscus Berkel met als doelgroep huisartsen uit de regio van Franciscus Berkel. Lees verder

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid