Doorgaan naar hoofdinhoud

Maatregelen coronavirus

Update juni 2020

De afgelopen periode hebben onze verwijzers per e-mail updates ontvangen m.b.t. COVID-19 en de opschaling van reguliere zorg. De berichtgeving las u ook op deze speciale pagina voor corona maatregelen. Onze zorg gaat terug naar (het nieuwe) normaal en wij merken dat de verwijzingen uit de eerste lijn ook weer op het niveau van voor de coronacrisis zijn. Wij blijven de capaciteit goed monitoren en nemen zo nodig maatregelen bij (dreiging van) krapte of een tweede golf. Voor de communicatie betekent dit dat wij alleen nog bij dringende zaken een losse corona update versturen.

U leest ons nieuws voortaan weer in de Nieuwflits Verwijzers, op de website Verwijzers onder de (reguliere) kop ‘Nieuws’ en in het ZorgBulletin (regio NWN). Ontvangt u onze maandelijkse Nieuwsflits Verwijzers nog niet? Mail naar transmuraal@franciscus.nl met uw voor- en achternaam, praktijknaam en het mailadres waarop u de nieuwsbrief wenst te ontvangen.

Wij danken u hartelijk voor de samenwerking de afgelopen maanden.


Informatie voor verwijzers

Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft een multidisciplinair Beleidsteam Coronavirus opgericht. Het team neemt op basis van de actuele ontwikkelingen beslissingen en zet de lijnen uit als het gaat om de te nemen (voorzorgs)maatregelen. Er wordt nadrukkelijk gekeken hoe de zorg zo goed en veilig mogelijk geboden kan worden. 

Verwijzers ontvangen actuele ontwikkelingen, nieuwe maatregelen en adviezen per mail via de afdeling Transmurale Samenwerking (TMS). TMS onderhoudt contact met huisartsen uit beide regio's over deze communicatie. In het zijmenu vindt u een overzicht van de voor verwijzers relevante maatregelen.

Op de algemene website van Franciscus Gasthuis & Vlietland vindt u de meest actuele berichtgeving en maatregelen voor onze patienten en bezoekers.

Mocht u vragen hebben over het coronavirus (COVID-19), dan kunt u op de website van het RIVM alle actuele informatie vinden. 

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid