Doorgaan naar hoofdinhoud

Vakgroep Neurologie

Sinds 1 maart is er één vakgroep Neurologie. De gefuseerde vakgroep telt dertien enthousiaste neurologen die de volle breedte van het vak uitoefenen. Binnen de neurologie zijn er collega’s met aandachtsgebied cognitieve stoornissen, bewegingsstoornissen en Parkinson, vasculaire neurologie, MS, hoofdpijn, slaapstoornissen en is op beide locaties een botoxspreekuur.

Er zijn meerdere specifieke verwijspaden beschikbaar. Op de locatie Gasthuis is een gedeeltelijke opleiding voor assistenten neurologie in samenwerking met het ErasmusMC en zijn meerdere ANIOS werkzaam. Op locatie Vlietland werken naast zeven neurologen ook twee Physician Assistants. Op beide locaties zijn gespecialiseerde verpleegkundigen Stroke, Hoofdpijn, Parkinson en MS werkzaam.

Op de locaties Gasthuis en Vlietland wordt poliklinische en klinische zorg voor neurologische patiënten geboden en patiënten kunnen op de poliklinieklocaties in Berkel, Hoogvliet en Maassluis terecht voor poliklinische spreekuren.

We zetten ons in voor een prettige samenwerking met alle huisartsen en andere verwijzers in de zorg voor onze neurologische patiënten en staan open voor uw suggesties.

vakgroep_neurologie_01.jpg

Op de foto staan:

Bovenste rij (v.l.n.r.): Gert Jan de Jong, Tom den Heijer, Jan Driesen, Cees Gijsbers, Hans Verhey, Stef Bakker

Onderste rij (v.l.n.r.): Kees Alblas, Frederique Vermeij, Franka Claes, Yvette Grimbergen

Niet op de foto: Dirk Saal, Raoul Kloppenborg en Gezina Sas

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid