Doorgaan naar hoofdinhoud

Franciscus Artsenwijzer

De Franciscus Artsenwijzer is een handige digitale applicatie waarin u de contactgegevens van alle medisch specialisten, verpleegkundig specialisten en physician assistants van Franciscus Gasthuis & Vlietland, huisartsen, apothekers en specialisten ouderengeneeskunde uit de regio kunt vinden.

De Franciscus Artsenwijzer kunt u raadplegen via uw smartphone en tablet. De app is uitsluitend beschikbaar voor specialisten en verwijzers van Franciscus Gasthuis & Vlietland en is niet publiek toegankelijk.

De Franciscus Artsenwijzer is beschikbaar voor iOS en Android en kunt u downloaden via de IOS appstore en de Android Play Store.

Wilt u de artsenwijzer op uw computer raadplegen? Klik dan hier.

Er worden regelmatig aanpassingen in de app gedaan om het gebruiksgemak te verhogen. Daarnaast wordt de contactinformatie up to date gehouden.

Inloggegevens aanvragen

Om gebruik te kunnen maken van de Franciscus Artsenwijzer heeft u inloggegevens nodig. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling Transmurale Samenwerking via transmuraal@franciscus.nl.

Wachtwoord vergeten? 

Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik dan op wachtwoord vergeten en u ontvangt een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. 

Gebruikershandleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding van de Franciscus Artsenwijzer. U leest hierin onder andere hoe u uw eigen gegevens in de Franciscus Artsenwijzer kunt aanpassen.

afbeelding artsenwijzer

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid