Doorgaan naar hoofdinhoud

Franciscus Artsenwijzer

De Franciscus Artsenwijzer is een handige digitale applicatie waarin u de contactgegevens van alle medisch specialisten, verpleegkundig specialisten en
physician assistants van Franciscus Gasthuis & Vlietland, huisartsen, apothekers en specialisten ouderengeneeskunde uit de regio kunt vinden.

De Franciscus Artsenwijzer kunt u raadplegen via uw smartphone en tablet. De app is uitsluitend beschikbaar voor specialisten en verwijzers van Franciscus Gasthuis & Vlietland en is niet publiek toegankelijk.

De Franciscus Artsenwijzer is beschikbaar voor iOS en Android en kunt u downloaden via de IOS appstore en de Android Play Store.

Wilt u de artsenwijzer op uw computer raadplegen? Klik dan hier.

Inloggegevens aanvragen

Om gebruik te kunnen maken van de Franciscus Artsenwijzer heeft u inloggegevens nodig. Hiervoor kunt u contact opnemen met de afdeling Transmurale Samenwerking via transmuraal@franciscus.nl.

Wachtwoord vergeten? 

Bent u uw wachtwoord vergeten? Klik dan op wachtwoord vergeten en u ontvangt een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. 

Gebruikershandleiding

Klik hier voor de gebruikershandleiding van de Franciscus Artsenwijzer. U leest hierin onder andere hoe u uw eigen gegevens in de Franciscus Artsenwijzer kunt aanpassen.

afbeelding artsenwijzer

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid