Doorgaan naar hoofdinhoud

Laboratoriummiddelen voor verwijzers Franciscus Vlietland

Via het onderstaand formulier kunt u laboratoriummiddelen bestellen. Uw bestelling wordt binnen 10 werkdagen op het door u opgegeven adres bezorgd. U ontvangt een e-mail ter bevestiging van uw bestelling. 

Kweekstokken beperkt leverbaar door schaarste i.v.m. corona
In Franciscus Gasthuis & Vlietland is grote schaarste aan PCR laboratoriummaterialen. Om die reden kunnen wij momenteel beperkt kweekstokken (E-swab) leveren. De levertijd kan ook langer zijn dan u van ons gewend bent.

Tijdelijke vervanging afnamematerialen medische microbiologie
Door productieproblemen van plastic bloedkweekflessen en urine boorzuurbuizen (mosgroene dop) kunnen tijdelijk vervangende afnamematerialen aangeboden worden. Beide mogen gebruikt worden:

  • In plaats van plastic bloedkweekflessen worden dan glazen bloedkweekflessen verstrekt.
  • Voor urinekweken worden dan, in plaats van boorzuurbuizen met een kaki dop, boorzuurbuizen met een kanariegele dop verstrekt.

Klik hier om een foto te zien van de vervangende laboratorium middelen

Voor beide afnamematerialen geldt dat dit niet van invloed is op de kwaliteit van de microbiologische onderzoeken.

Voor eventuele vragen kunt u contact opnemen met de afdeling Transmurale Samenwerking, via telefoonnummer 010 – 893 4730.

Bestelformulier
Potjes met fixatievloeistof (4% formaldehyde):

Uw bestelling voor deze potjes met fixatievloeistof (4% formaldehyde) kunt u doormailen aan info@pathan.nl. Vermeld daarbij naam en adres van de praktijk en het aantal potjes dat u wilt ontvangen.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid