Vervanging MRI-scanners Franciscus Gasthuis

Van 14 augustus 2023 tot en met 31 januari 2024 worden de MRI-scanners in Franciscus Gasthuis vervangen. Door de nieuwste MRI’s ervaart u straks meer comfort. Zo is er meer ruimte en meer mogelijk als het gaat om lighoudingen. Ook is de nieuwe techniek en apparatuur prettig werken voor medewerkers en zorgt voor een betere en mooiere beeldkwaliteit. In 2021 zijn de MRI’s in Franciscus Vlietland vervangen voor dezelfde nieuwe modellen, waardoor de ervaring op de MRI’s voor u op beide locaties gelijk is. 

Tijdelijke MRI  
Tijdens de bouwwerkzaamheden is het niet mogelijk om een MRI-scan te laten maken op de afdeling Radiologie. U kunt tijdens de bouwperiode een MRI-scan maken in de tijdelijke MRI-bus. Deze tijdelijke voorziening vindt u vanaf 14 augustus terug op het terrein.  

U kunt vanaf 14 augustus vanuit de hoofdingang direct* doorlopen naar balie 17. Deze bevindt zich achterin de centrale hal. U wordt hier verwezen naar de gang die uitkomt bij de wachtkamer van de tijdelijke MRI. 

*Als u voor een MRI-scan komt, dan hoeft u  zich niet te melden bij de Radiologie op de 1e verdieping, ook niet bij de inschrijfbalie en balie 18 op de begane grond.  

MRIscanner

Start bouw: 14 augustus 2023
Opgeleverd: 31 januari 2024