Doorgaan naar hoofdinhoud

Taxi- en ziekenvervoer vanuit Franciscus Vlietland

Als u een (rolstoel)taxi nodig heeft voor het vervoer naar huis, kunt u de receptie in de Notlethal (centrale hal) vragen om een taxibedrijf te bellen.  

Heeft u een (rolstoel)taxi’s van Connexxion nodig, dan kunt u dit regelen via het Connexxion taxipoint in de Nolethal. U heeft hiervoor een pasje nodig. 

Als u om medische redenen gebruik moet maken van een taxi worden de daaraan verbonden kosten vergoed. Hiervoor heeft u wel een vervoersbewijs nodig, dat verkrijgbaar is via de huisarts of uw behandelend arts. In de meeste gevallen wordt een eigen bijdrage gevraagd.

De taxi’s arriveren bij de openbaarvervoeringang van het ziekenhuis. U kunt wachten aan de leestafels in de Notlethal bij het taxibord. De chauffeurs melden zich hier.

Argos Mobiel

Bezoekers en patiënten in Franciscus Vlietland kunnen bij de receptie in de Nolet Hal rittenkaarten voor Argos Mobiel kopen. De kaarten kosten €13,50 per stuk en kunnen alleen per PIN worden betaald. Met de kaart kunt u gebruik maken van het vervoer van Argos Mobiel, binnen de gemeenten Vlaardingen en Schiedam. Een rit met Argos Mobiel moet u reserveren. Dat doet u via het telefoonnummer 010 – 427 83 90.

 

 

 

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid