Doorgaan naar hoofdinhoud

Medicijnen

Uw medicijnen direct mee naar huis? Bij onze Poli-Apotheek kunt u snel en gemakkelijk uw medicijnen ophalen. De Poli-Apotheek heeft medicijnen op voorraad en biedt persoonlijk en deskundig advies. Met uw recept van uw behandelend arts kunt u uw medicijnen bij de Poli-Apotheek ophalen. Ook geneesmiddelen of verbandartikelen waar geen recept voor nodig is, kunt u hier krijgen.

U vindt de Poli-Apotheek in de Centrale Hal van Franciscus Gasthuis achter de Receptie. De Poli-Apotheek is geopend op werkdagen van 08.00 tot 17.30. U kunt ons ook bereiken via telefoonnummer 010 - 461 6950.

Dienstapotheek

Buiten de openingstijden van de Poli-Apotheek kunt u terecht bij de Dienstapotheek. De Dienstapotheek is gevestigd in de Poli-Apotheek van Franciscus Gasthuis. Omdat de Dienstapotheek open is als het ziekenhuis gesloten is, heeft deze een eigen ingang net naast de Centrale Ingang van het ziekenhuis. De Dienstapotheek is geopend in de weekenden, op feestdagen en dagelijks van 17.30 tot 08.00 uur. Op de overige tijden kunt u terecht bij de Poli-Apotheek.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid