Doorgaan naar hoofdinhoud
Slaapcentrum

Slaapproblemen

Bekende slaapproblemen zijn: slaapapneu (ademstops), snurken, slapeloosheid en ’s nachts wakker liggen. Er zijn meerdere slaapproblemen die verschillende oorzaken hebben. Het team van het Slaapcentrum werkt nauw samen om uw klachten te verhelpen of te verminderen.

Het Slaapcentrum is gevestigd op onze poliklinieklocatie Franciscus Willemsplein in het centrum van Rotterdam. Daar werken KNO-artsen, longartsen, neurologen, verpleegkundig specialisten, psychologen en OSAS-verpleegkundigen nauw samen. Zij onderzoeken uw slaapproblemen en geven u advies over de juiste behandeling.

Terugroepactie slaap- en beademingsapparaten Philips

In de media is op 14 juni het bericht verschenen dat Philips slaap- en beademingsapparaten terugroept in verband met een mogelijk veiligheidsheidsrisico. Lees meer informatie in ons nieuwsbericht.

Aandoeningen en ziektebeelden

U heeft een slaapprobleem als u tenminste 3 keer per week, langer dan 3 weken klachten heeft. Aangezien een slaapprobleem meerdere oorzaken kan hebben, werken meerdere specialisten samen om uw klachten te verminderen of verhelpen. 

De meest bekende slaapproblemen zijn: 

Behandelteam

Voorlichting

Bekijk de folder CPAP
Bekijk de folder Slaaphygiëne
Bekijk de folder Slaaptraining

Contact

Franciscus Willemsplein 
Willemsplein 495
2e verdieping
Afspraak maken: 010 - 404 3410

Let op: de wachttijd voor het maken van een afspraak is voor nieuwe patiënten ongeveer 4 maanden.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid