Doorgaan naar hoofdinhoud
Kaakchirurgie

Belangrijke mededeling - Afspraak maken tijdelijk niet mogelijk

In verband met de beëindiging van de samenwerking met de maatschap ‘MKA-chirurgen Noordrand Rotterdam B.V.’ per 1 januari 2019 is het helaas tijdelijk niet mogelijk om een afspraak te maken voor mondziekten, kaak- en aangezichts (MKA) chirurgie bij Franciscus Gasthuis & Vlietland.

Spoedzorg
Voor spoedzorg rondom mondziekten, kaak- en aangezichts (MKA) chirurgie zijn de kaakchirurgen van het Erasmus MC beschikbaar. In dit bericht leest u hier meer over.

Zodra het weer mogelijk is om een afspraak te maken voor de niet-spoedeisende MKA-zorg, dan leest u dit op onze website.

Excuses voor het ongemak.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

De kaakchirurg houdt zich bezig met aandoeningen aan tanden en kiezen, de kaak, aangezichtsbeenderen, mondslijmvlies, de hals en speekselklieren. Onder kaakchirurgie vallen ook behandelingen aan de verstandskiezen of wortelpuntontstekingen. Het vakgebied omvat echter veel meer. Grote ingrepen die de kaakchirurg uitvoert zijn bijvoorbeeld kaakcorrecties, het plaatsen van kunstwortels (implantaten) en het behandelen van botbreuken van het aangezicht. In Franciscus Gasthuis & Vlietland voeren de kaakchirurgen alle veelvoorkomende kaakchirurgische behandelingen uit. 

Voor polikliniekbezoeken kunt u op beide ziekenhuislocaties bij de kaakchirurg terecht. Operaties, (dag)opnames en (dag)behandelingen voor Kaakchirurgie vinden plaats in Franciscus Vlietland in Schiedam.

Aandoeningen en ziektebeelden

Veelvoorkomende aandoeningen/behandelingen zijn:

Voorlichting

Contact

Franciscus Gasthuis
Polikliniek Kaakchirurgie
3e verdieping, 372
Afspraak maken: dit is tijdelijk niet mogelijk. Zie mededeling bovenaan.

Franciscus Vlietland
Polikliniek Kaakchirurgie
2e verdieping, 2.18, via lift C
Afspraak maken: dit is tijdelijk niet mogelijk. Zie mededeling bovenaan.

 

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid