Doorgaan naar hoofdinhoud

Nuttige websites

ProstaatKankerStichting.nl
Deze stichting is de patiëntenorganisatie die lotgenotencontact biedt, voorlichting geeft en de belangen behartigt van prostaatkankerpatiënten en hun naasten.

Anser Prostaatcentrum
Het Anser prostaatnetwerk is een samenwerkingsverband van 7 ziekenhuizen in de regio West-Nederland. Binnen het netwerk delen we alle kennis én verrichten we gezamenlijk wetenschappelijk onderzoek op het gebied van prostaatzorg.

Zelfhulpgroep EPCEL-NE
Deze website is van de zelfhulpgroep ‘EPCEL-NE’ (European Prostate Cancer E-Mail List – Nederlands). Op de website is een forum waar prostaatkankerpatiënten hulp kunnen vinden om optimaal te kunnen communiceren met hun specialisten.

KWF Kankerbestrijding
Informatie over prostaatkanker op de website van KWF Kankerbestrijding.

Nederlandse Vereniging van Urologie
Website van de Nederlandse Vereniging van Urologie met daarop patiënteninformatie over onder andere prostaatkanker.

Prostaat.nl 
Informatieve website over klachten aan de prostaat met een lotgenotenforum.

Ontmoetingcentrum De Boei
De Boei is een ontmoetingcentrum voor mensen met kanker en hun naasten, georganiseerd door de Stichting Inloophuis Rotterdam.

De Vruchtenburg
Centrum voor ondersteuning van mensen met kanker en hun naasten. De Vruchtenburg ondersteunt en vult aan met haar aanbod naast de reguliere medische zorg.

Helen Dowling instituut
Het instituut biedt begeleiding aan mensen met kanker en hun naasten om de emotionele gevolgen van het hebben van kanker te verwerken.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid