Franciscus Vlietland

Franciscus Vlietland

24 uur per dag geopend

Contactinformatie
Telefoonnummer
010 - 893 9393
Adres

Vlietlandplein 2
3118 JH Schiedam
Nederland

24 uur per dag geopend

Postadres

Postbus 215
3100 AE Schiedam

Routebeschrijving

Met de auto

Auto icoon

Met het OV

OV icoon

Met de fiets

Fiets icoon

Lopend

Lopend icoon

Parkeren

U kunt hier parkeren op de parkeerterreinen gelegen aan de Sportlaan. Bezoekers van de Spoedeisende Hulp kunnen parkeren op het parkeerterrein bij de Spoedeisende Hulp. Er rijden gratis pendelbusjes tussen de parkeerterreinen aan de Sportlaan en de hoofdingang.

Parkeertarieven

De betaalautomaten vindt u in de Centrale Hal. U kunt betalen met contant geld en pinpas. Bent u uw kaart verloren? Voer dan uw kenteken in. 

U betaalt € 0,05 per minuut, met een maximum van €15,- per dag. U betaalt geen parkeerkosten als u binnen 20 minuten het parkeerterrein in- en uitrijdt. Scan direct uw parkeerkaart bij de slagboom. 

Naast parkeren tegen het normale parkeertarief, is er een speciale parkeerregeling voor patiënten en bezoekers die zeer regelmatig Franciscus bezoeken. Bekijk hier meer informatie over de parkeerregeling.

Halen en brengen

Voor halen en brengen kunt u gebruik maken van de Kiss & Ride parkeerplekken. Houdt er rekening mee dat u op deze parkeerstroken maximaal 10 minuten mag parkeren. Stadsbeheer beoordeelt of men zich wel of niet aan de geldende regels houdt. 

Toegankelijkheid mindervaliden

Er zijn ook parkeerplaatsen beschikbaar voor mindervaliden. Hiervoor betaalt u bovenstaand parkeertarief.

In het ziekenhuis kunt u gebruiken maken van de rolstoelen bij de hoofdingang, bij de openbaarvervoeringang en bij de ingang Spoedeisende Hulp (SEH).

Parkeren voor leveranciers en externe bedrijven

Voor leveranciers en externe bedrijven die op Franciscus Gasthuis & Vlietland terrein willen parkeren, zijn er een aantal mogelijkheden om betaald te parkeren. Lees hier meer.

Fietsenstalling

Op het terrein van onze ziekenhuislocaties vindt u een overdekte, onbewaakte fietsenstalling. Patiënten en bezoekers kunnen daar hun fiets of brommer plaatsen. Bij de overige locaties maakt u gebruik van nabijgelegen fietsenstallingen.