Rotterdams Duizeligheidscentrum

Er zijn verschillende vormen van duizeligheid. Deze duizeligheidsklachten kunnen veroorzaakt worden door het evenwichtsorgaan, maar ook bijvoorbeeld door de hersenen. Wij helpen u graag.
Rotterdams Duizeligheidscentrum

Uw bezoek aan het Rotterdams Duizeligheidscentrum

Er zijn verschillende vormen van duizeligheid. Deze duizeligheidsklachten kunnen veroorzaakt worden door het evenwichtsorgaan, maar ook bijvoorbeeld door de hersenen. Daarom werken in het Rotterdams Duizeligheidscentrum verschillende artsen van Franciscus Gasthuis & Vlietland, Maasstad Ziekenhuis en Erasmus MC samen. Door deze samenwerking kunnen wij onze expertise en ervaring delen en patiënten met duizeligheidsklachten de beste zorg bieden. Tijdens uw behandeling kan het dus voorkomen dat u de ene keer een afspraak heeft met een zorgverlener van Franciscus Gasthuis & Vlietland en de ander keer met een zorgverlener van Maasstad Ziekenhuis. Zij werken samen als 1 team tijdens uw behandeling. 

Het Rotterdams Duizeligheidscentrum heeft een topklinische erkenning gekregen van de vereniging van Samenwerkende Topklinische opleidingsZiekenhuizen (STZ). Dit betekent dat het Rotterdams Duizeligheidscentrum een expertisecentrum is op het gebied van duizeligheid en dat er focus is op onderzoek en opleiden.

Behandelteam

dr. T. den Heijer

Heijer
Neuroloog

M. Huiskens

Huiskens
Gezondheidszorgpsycholoog

dr. W.P.A. Kelders

Kelders, W. kno arts
KNO-arts

dr. L. Ruts

Ruts
Neuroloog

dr. B.W. Smits

Smits
Neuroloog

drs. B. Struijs

Struijs
KNO-arts

E.M. Zuijlen

Zuijlen
Psycholoog
Bekijk meer zorgverleners

Wachttijden

Specialisme Franciscus Berkel Franciscus Gasthuis Franciscus Maassluis Franciscus Vlietland Franciscus Willemsplein Polikliniek Interne Geneeskunde - in het Oogziekenhuis
Rotterdams Duizeligheidscentrum
Polikliniek
Regulier - - - - * -
Laatst bijgewerkt
21-05-2024 14:37
Wachttijden gelden niet voor spoedpatiënten. Uw huisarts kan bij medische noodzaak contact opnemen met het ziekenhuis voor een kortere wachttijd.
De wachttijd is op dit moment langer dan wij vooruit kunnen plannen. Of wij beoordelen wanneer een afspraak ingepland moet worden
U kunt niet op deze locatie terecht.
Franciscus Willemsplein

Rotterdams Duizeligheidscentrum

2e verdieping, Hoge Erasmus Offices, Willemsplein 489-495
Afspraak maken
010 - 893 0000

Bekijk hier informatie over Franciscus Willemsplein, zoals verschillende routes en telefoonnummers