Psychiatrie

Hier wordt u behandeld wanneer u klachten hebt op het gebied van angst, stemming, persoonlijkheid, trauma of ontwikkelingsproblematiek.
psychiatrie_ggz

Uw bezoek aan de afdeling Psychiatrie

Franciscus Gasthuis & Vlietland werkt goed samen met GGZ Delfland voor psychiatrische klachten in de basis van GGZ. Op de poliklinische afdeling Psychiatrie vindt diagnostiek en behandeling plaats. Denk bijvoorbeeld aan angst, stemming, persoonlijkheid, trauma of ontwikkelingsproblematiek. Op zowel Franciscus Gasthuis in Rotterdam als Franciscus Vlietland in Schiedam is een psychiater aanwezig. Zij diagnosticeren en behandelen de psychiatrische klachten die zijn ontstaan tijdens uw ziekenhuisopname.

Franciscus Gasthuis

In het Franciscus Gasthuis in Rotterdam bevindt zich een polikliniek Zwangerschap en Psyche. Deze polikliniek is speciaal opgezet voor psychische klachten die samenhangen met het krijgen van een kind. Hier werken behandelaren van GGZ Delfland nauw samen met de afdelingen Gynaecologie, Kindergeneeskunde en Medisch maatschappelijk werk. In de polikliniek Zwangerschap en Psyche worden zowel vrouwen als mannen met psychische klachten behandeld en begeleid voor, tijdens en na de zwangerschap.

Franciscus Vlietland

In het Franciscus Vlietland in Schiedam is een polikliniek voor ouderenpsychiatrie en kinder- en jeugdpsychiatrie gevestigd.

Uw huisarts of uw medisch specialist kan u verwijzen naar een van deze poliklinieken. Alle overige informatie vindt u op de website van GGZ Delfland.

 Ga naar de website

Behandelteam

Dr. F.A. van Dijk

Anonymous specialist
Psychiater
Bekijk meer zorgverleners

Wachttijden

Specialisme Franciscus Berkel Franciscus Gasthuis Franciscus Maassluis Franciscus Vlietland Franciscus Willemsplein Polikliniek Interne Geneeskunde - in het Oogziekenhuis
Psychiatrie
Polikliniek
Regulier - - - - - -
Laatst bijgewerkt
18-07-2023 13:50
Wachttijden gelden niet voor spoedpatiënten. Uw huisarts kan bij medische noodzaak contact opnemen met het ziekenhuis voor een kortere wachttijd.
De wachttijd is op dit moment langer dan wij vooruit kunnen plannen. Of wij beoordelen wanneer een afspraak ingepland moet worden
U kunt niet op deze locatie terecht.
Franciscus Gasthuis

Polikliniek Psyschiatrie, GGZ Delfland

3e verdieping, balie 354
Afspraak maken
010 - 461 7540
Franciscus Vlietland

Polikliniek Psychiatrie, GGZ Delfland

4e verdieping, via lift B
Afspraak maken
010 - 475 9610