Doorgaan naar hoofdinhoud

Patiëntervaringsonderzoek

Indien u één of meerdere dagen opgenomen bent geweest in ons ziekenhuis of een afspraak heeft gehad op de polikliniek, kunnen wij u benaderen om aan een onderzoek deel te nemen. U ontvangt dan thuis een brief met de vraag om een vragenlijst in te vullen. Hierin geeft u aan hoe u de zorg in Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft ervaren. Uw mening is belangrijk om onze kwaliteit van zorg te evalueren en te verbeteren.

Vertrouwelijk & anoniem

Dit onderzoek wordt voor ons uitgevoerd door een onafhankelijk onderzoeksbureau. Uw gegevens worden anoniem en strikt vertrouwelijk behandeld. Voor dit onderzoek zijn alleen uw persoonsgegevens (naam, adres en woonplaats) gebruikt. Er is géén inzage in uw medische gegevens.

Resultaten 2015

Uit de resultaten van het onderzoek dat in 2015 is uitgezet onder patiënten komt naar voren dat zij over het algemeen tevreden zijn over onze zorg.

Franciscus Gasthuis scoort gemiddeld een 8,4 als rapportcijfer en 95% van de patiënten beveelt Franciscus Gasthuis aan bij familie en/of vrienden.

Franciscus Vlietland scoort gemiddeld een 7,9 als rapportcijfer en 93% van de patiënten beveelt Franciscus Vlietland aan bij familie en/of vrienden.

Vragen en contact

Voor vragen of meer informatie over dit onderzoek kunt u contact opnemen via e-mail uwervaring@franciscus.nl.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid