Doorgaan naar hoofdinhoud

Digitaal cliëntenpanel

De Cliëntenraad van Franciscus Gasthuis & Vlietland hecht veel waarde aan de mening van de cliënten. Door direct informatie te ontvangen van de cliënten van Franciscus Gasthuis & Vlietland, kan de Cliëntenraad zich een beter beeld vormen van wat er leeft bij haar achterban. Daarom voeren wij regelmatig onderzoek uit naar uw mening als het gaat om de kwaliteit en dienstverlening van Franciscus Gasthuis & Vlietland.

Wat is een cliëntenpanel?

Een cliëntenpanel is een representatieve groep cliënten (hieronder worden verstaan: patiënten, familieleden en overige bezoekers) die op regelmatige basis, maximaal vier maal per jaar, wordt gevraagd naar hun mening over uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot de kwaliteit en dienstverlening van Franciscus Gasthuis & Vlietland.

Aanmelden Cliëntenpanel

U kunt zich aanmelden voor het digitale cliëntenpanel als u in de regio Rotterdam/Schiedam/Vlaardingen/Maassluis/Lansingerland woont en u wilt uw mening geven over diverse onderwerpen.

Het aanmeldformulier vindt u hier.

Via e-mail ontvangt u een uitnodiging voor deelname aan het online cliëntenpanel. Met uw deelname helpt u mee om de kwaliteit van Franciscus Gasthuis & Vlietland verder te verbeteren.

Afmelden Cliëntenpanel

Klik hier om u af te melden voor het online cliëntenpanel.

Bescherming gegevens

Uw persoonlijke gegevens worden uiteraard beschermd. De door u verstrekte informatie wordt door de Cliëntenraad opgeslagen en beheerd. Uw gegevens worden alleen gebruikt voor het cliëntenpanel en niet aan derden ter beschikking gesteld. U kunt uw gegevens altijd laten wijzigen of laten verwijderen uit het bestand.

Archief cliëntenpanels

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid