Doorgaan naar hoofdinhoud

Cliëntenraad

Over de Cliëntenraad

De Cliëntenraad is een onafhankelijk adviesorgaan van de Raad van Bestuur en behartigt de belangen van de patiënten. De Cliëntenraad brengt gevraagd en ongevraagd adviezen uit aan de Raad van Bestuur over (in)direct gerelateerde cliëntenbelangen. De Cliëntenraad werkt met portefeuillehouders op het gebied van bouw, communicatie, kwaliteit en patiëntveiligheid, financiën, geriatrie en patiëntenomgevingszorg. In de huidige raad hebben 9 leden zitting, afkomstig uit de omgeving van beide ziekenhuislocaties. Alle leden denken mee over het totale Franciscusbeleid. Vraagstukken worden benaderd vanuit het patiënten-perspectief.

De Cliëntenraad is een adviesorgaan van de Raad van Bestuur en behandelt geen individuele klachten. U kunt zich hiervoor wenden tot de cliëntvertrouwenspersoon van het ziekenhuis. Bekijk hier de folder over de Cliëntenraad.

Leden Cliëntenraad

2.jpg

clientenraad_website_2.png

Van links naar rechts, van boven naar beneden: Voorzitter Koos Karssen, Roy Ismail, vice-voorzitter, Ada Koene, ambtelijk secretaris, Ellen de Vries, Theo van de Poort, Jan de Vos, Cafer Ates, Berkay Coskun en Christian Klein (zonder foto).

Cliëntenpanel

De Cliëntenraad van Franciscus Gasthuis & Vlietland hecht veel waarde aan de mening van de cliënten. Daarom vraagt de Cliëntenraad maximaal 4 keer per jaar naar de mening van de panelleden over uiteenlopende onderwerpen met betrekking tot de kwaliteit en dienstverlening van het ziekenhuis. Lees meer en meld u aan. U vindt hier ook de uitslagen van vorige panels.

Jaarverslagen en -plannen Cliëntenraad

Jaarverslag 2020
Jaarverslag 2019

Jaarverslag 2018
Jaarverslag 2017
Jaarverslag 2016
Jaarverslag 2015

Jaarplan 2021
Jaarplan 2020
   

Medezeggenschapsregeling Cliëntenraad, Raad van Bestuur & Specialisten Coöperatie Franciscus

Medezeggenschapsregeling 2020 

Contact

Cliëntenraad Franciscus Gasthuis & Vlietland
Postbus 10900
3004 BA Rotterdam

E: clientenraad@franciscus.nl
T: 010 - 461 68 64 (ma, di, do van 9.00 tot 14.00 uur)

U vindt ons op de begane grond van Franciscus Gasthuis, balie 36. Wij zijn aanwezig op maandag, dinsdag en donderdag van 9.00 tot 14.00 uur.

Ideeënbus 

Heeft u een idee? Deel uw idee digitaal met ons via CRideeenbus@franciscus.nl.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid