Doorgaan naar hoofdinhoud
Omdat wij begrijpen dat het voor meneer Suhandi spannend is om naar het ziekenhuis te gaan
Omdat wij begrijpen dat het voor meneer Suhandi spannend is om naar het ziekenhuis te gaan

Geriatrie

In Franciscus Gasthuis & Vlietland is de zorg voor kwetsbare mensen van 70 jaar en ouder, een speerpunt van het ziekenhuis. De artsen kijken niet alleen naar de lichamelijke aandoening, maar naar de hele mens. En naar zijn of haar omgeving. Hierdoor worden op een breed terrein klachten herkend en behandeld. Ook kunnen veel klachten, zoals vallen of verkeerd medicijngebruik, worden voorkomen.

Omdat naasten een belangrijke rol spelen in het leven van ouderen, worden zij zoveel mogelijk betrokken bij de zorg. U als partner, broer, zus, kind of vriend, bent uitgenodigd om mee te gaan naar het spreekuur en onderzoeken. Ook kunt u actief aanwezig zijn tijdens een opname op de verpleegafdeling.

Daarom kiest u voor ons

Kwetsbare ouderen verdienen de beste zorg. Dat weten de artsen van Franciscus Gasthuis & Vlietland als geen ander. Met een bijzonder betrokken team van geriaters, bent u bij ons in goede handen. Zij hebben de zorg voor ouderen als speerpunt op de kaart gezet. Dit leidt tot bijzondere voorzieningen, zoals de Delier Unit in Franciscus Vlietland (Schiedam) en de Geriatrische Trauma Unit in Franciscus Gasthuis (Rotterdam). Lees meer hierover in dit artikel

8

Patiënten waarderen ons ziekenhuis gemiddeld met een 8! Bron: CQI

Kwaliteit en tevredenheid

Wij staan voor top zorg in een gastvrije omgeving. Meer weten?

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid