Doorgaan naar hoofdinhoud

Welkom bij het Franciscus Oncologiecentrum

In het Franciscus Oncologiecentrum worden patiënten met kanker en patiënten met bloedziekten gezien en behandeld. U kunt hier terecht voor spreekuren en controle-afspraken met de arts, onderzoeken, dagbehandeling chemotherapie, opnames, begeleiding en nazorg.

Ons team, bestaande uit 150 gespecialiseerde artsen, verpleegkundigen en ondersteunende medewerkers staat dagelijks voor u klaar om u de beste zorg te bieden. Wij begrijpen dat u in onzekere tijden snel geholpen wilt worden en duidelijkheid wilt. Daarom werken wij nauw samen om zo snel mogelijk tot een juiste diagnose en een optimale behandeling te komen. Hier worden ook specialisten uit het Erasmus MC en andere ziekenhuizen in de regio bij betrokken. 

Nieuw centrum

In januari 2020 is het splinternieuw oncologiecentrum geopend op onze ziekenhuislocatie Franciscus Vlietland in Schiedam. Het centrum bestaat uit 2 gedeelten. De poliklinieken bevinden zich op de 1e verdieping en de dagbehandeling en verpleegafdeling op de 2e verdieping van het ziekenhuis. 

De warme en aangename sfeer staat centraal in het oncologiecentrum.  Zo is er veel daglicht, uitzicht naar buiten en door de ruimtelijke opzet kan iedereen zich goed oriënteren. Ook is er rekening gehouden met privacy. Er zijn verschillende ruimtes waar patiënten zich in terug kunnen trekken, alleen of samen met hun naasten.

impressie_franciscus_oncologiecentrum.png

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid