Doorgaan naar hoofdinhoud

Thuismeten bij oncologie

Graag informeren wij u over de mogelijkheden van het thuismeetprogramma Onco-Connect bij de behandeling van kanker. De diagnose kanker en het krijgen van chemotherapie is een ingrijpende gebeurtenis in uw leven. U krijgt wellicht te maken met onzekerheid en een grote lichamelijke en emotionele belasting. Wij willen graag weten hoe het tijdens de behandeling met u gaat. De dagen direct na de chemokuur, maar ook de periode tussen de kuren in. Zo kunnen wij u beter begeleiden bij eventuele klachten.

Dagelijks uw klachten doorgeven

Via Onco-Connect geeft u dagelijks door of u klachten hebt. Bij klachten kunt u denken aan koorts, pijn, misselijkheid of vermoeidheid. Daarnaast vragen wij u of het u lukt om voldoende te bewegen. Eenmaal per week geeft u uw gewicht door.

Contact met de oncologieverpleegkundige

Doordat wij meekijken met de metingen en antwoorden die u instuurt, kunnen wij gelijk zien hoe het met u gaat. Gaat het goed met u, dan is contact niet nodig.
Heeft u klachten? Dan neemt de verpleegkundige contact met u op om de klachten te bespreken. U kunt via de app op elk moment vragen of wij contact met u willen opnemen. Dit is een veilig en prettig gevoel.

Wilt u gebruik maken van Onco-Connect?

Als u in aanmerking komt voor Thuismeten met Onco-Connect, dan bespreekt de oncologieverpleegkundige dit met u.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid