Ren de NN Marathon Rotterdam voor het goede doel!
Qwiek.up afleiding kind - foto 2

Op 15 en 16 april 2023 staat Rotterdam weer in het teken van de NN Marathon Rotterdam. Aan de start staan er verschillende lopers in een rood Franciscus shirt, die zich in gaan zetten voor de Franciscus Foundation. De Franciscus Foundation is het goede doel van Franciscus Gasthuis & Vlietland en zet zich in om het verblijf van patiënten en bezoekers fijner te maken. Namens de Kinderafdeling, Spoedeisende Hulp en KNO van Franciscus Gasthuis & Vlietland vragen wij jullie aandacht voor een mooie project voor de kindjes in ons ziekenhuis, namelijk de Qwiek.up. 

Hoe kan ik helpen?

Wilt u ook graag lopen voor dit project? Dat kan! Als dank voor de inzet ontvangt u een Franciscus shirt en vergoeden wij de kosten van het startbewijs, na het uitlopen van de marathon. Aanmelden kan via fondsenwerving@franciscus.nl.

Hoe kan ik als bedrijf helpen?

Ook bedrijven kunnen zich inzetten voor dit project. Start samen met het bedrijf een eigen geefactie. Neem voor meer informatie contact op met Team Fondsenwerving via 010 – 8934110 of fondsenwerving@franciscus.nl. Wij denken graag mee!

Liever niet rennen, maar gewoon doneren? Dat kan ook! Ga naar geef.nl en bekijk alle geefacties. Of doneer via onze website direct aan het project. Ieder bedrag telt: klein en groot! Namens de Kinderafdeling, Spoedeisende Hulp, KNO en Team Fondsenwerving alvast enorm bedankt!

Vragen? Neem contact op met Team Fondsenwerving via 010 – 8934110 of fondsenwerving@franciscus.nl.