Doorgaan naar hoofdinhoud

Zorg voor patiënten in Franciscus Haven tot medio 2021

Afbeelding bij Zorg voor patiënten in Franciscus Haven tot medio 2021

Franciscus Gasthuis & Vlietland zet de poliklinische zorg in Franciscus Haven tot medio 2021 voort in het pand aan het Haringvliet 2. Tot die tijd verandert er dus niets voor onze patiënten en kunnen zij nog steeds terecht bij hun eigen arts op de vertrouwde locatie.

Door de samenwerkende ziekenhuizen in de Havenpolikliniek is eerder gecommuniceerd dat de Havenpolikliniek aan het Haringvliet 2 eind 2020 stopt, omdat het gebouw niet meer voldoet aan de eisen van deze tijd. Het pand is verkocht aan een vastgoedontwikkelaar en op de locatie vindt herontwikkeling plaats. De poliklinieken van de andere ziekenhuizen in de Havenpolikliniek aan het Haringvliet 2 gaan deze maand verhuizen naar nieuwe locaties. Franciscus heeft met de nieuwe verhuurder afgesproken dat de zorgverlening voor onze patiënten door kan gaan tot de verhuizing naar de nieuwe locatie medio 2021.

Nieuwe locatie bekend

De poliklinieken van Franciscus Gasthuis & Vlietland, die in de Havenpolikliniek zijn gevestigd, gaan in de zomer van 2021 verhuizen naar het pand Hoge Erasmus offices aan het Willemsplein 489-492. Het gaat om onze poliklinieken Cardiologie, Keel-, Neus- & Oorheelkunde, Longgeneeskunde en Urologie. Ook komen het Duizeligheidscentrum en het Slaap- & Snurkcentrum op deze locatie. Het Duizeligheidscentrum gaan wij samen met het Maasstad Ziekenhuis vormgeven.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid