Doorgaan naar hoofdinhoud

Uitkomsten enquête SOLK ervaringen

Afbeelding bij Uitkomsten enquête SOLK ervaringen

Zoals eerder aangekondigd zullen er in de aanloop naar de SOLK workshop op donderdag 7 oktober enkele artikelen over SOLK verschijnen in de Nieuwsflitsen. In deze Nieuwsflits delen wij graag de uitkomsten van de vragenlijst over ervaringen met SOLK met u. De vragenlijst is ingevuld door medisch specialisten van Franciscus Gasthuis & Vlietland en huisartsen uit de regio Nieuwe Waterweg Noord. 

De werkgroep SOLK, bestaande uit eerste- en tweedelijns professionals, heeft in samenwerking met onderzoekers van het UMCG een enquête opgesteld om in kaart te brengen wat de ideeën zijn van huisartsen en medisch specialisten over SOLK en de mogelijke knelpunten die worden ervaren in de zorg voor deze patiënten met SOLK. In deze factsheet  worden de resultaten weergegeven. De uitkomsten van de enquête worden gebruikt om aanknopingspunten te vinden voor interventies om de zorg voor patiënten met SOLK te verbeteren.

Bent u geïnteresseerd in het optimaliseren van SOLK zorg in de regio? Meldt u zich dan aan voor de SOLK workshop op donderdag 7 oktober, en/of voor de SOLK werkgroep die concreet aan de slag gaat met de opgehaalde informatie uit de SOLK workshop. U kunt hiervoor contact opnemen met Lieke Visser, adviseur Transmurale Samenwerking Franciscus Gasthuis & Vlietland, via transmuraal@franciscus.nl.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid