Doorgaan naar hoofdinhoud

Transmurale Trofee voor initiatief digitale meekijkconsultatie

Afbeelding bij Transmurale Trofee voor initiatief digitale meekijkconsultatie

Op woensdag 15 juni is tijdens het Regio Overstijgende Evenement voor Medici (ROEM!) in Franciscus Vlietland de Transmurale Trofee uitgereikt. De trofee is door transmuraal huisarts René Koop uitgereikt aan het beste samenwerkingsinitiatief tussen de 1e en 2e lijn. Dit jaar is de trofee naar het digitale meekijkconsult gegaan. Een initiatief dat al langer loopt in de regio Rotterdam in samenwerking met Rijnmond Dokters en aan het begin van de covid periode met grote snelheid is uitgerold in de regio Nieuwe Waterweg Noord door de Zorgorganisatie Eerste Lijn en Franciscus Gasthuis & Vlietland.

Het digitale meekijkconsult is een duurzame oplossing voor de stijgende zorgkosten door waar mogelijk verwijzingen naar het ziekenhuis te verminderen. Wij feliciteren alle betrokkenen van harte met deze eervolle prijs!

Voor meer informatie over het project digitale meekijkconsultatie klik hier.

foto_digitale_meekijkconsultatie.jpg

Op de foto (v.l.n.r.): René Koop (transmuraal huisarts), Lieke Visser-Klein Haar (adviseur Transmurale Samenwerking Franciscus Gasthuis & Vlietland), Robin Lok (programmamanager ZEL) en Ingrid Scheek (huisarts).

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid