Doorgaan naar hoofdinhoud

Toehoorderschap als succes ervaren

Afbeelding bij Toehoorderschap als succes ervaren

Tijdens de Regionale Artsenmiddag hebben vertegenwoordigers vanuit het medisch bestuur van Franciscus Gasthuis & Vlietland en de huisartsenkring Nieuwe Waterweg Noord (NWN) de ‘verklaring van toehoorderschap’ ondertekend. In de verklaring staat dat de huisartsen en de medisch specialisten over en weer elkaars vergaderingen zullen bijwonen. Inmiddels zijn de eerste vergaderingen geweest. Betrokken zijn hier enthousiast over.

Kinderarts Esther Alders heeft de Kringvergadering bijgewoond en huisarts Hatin Baran is aanwezig geweest bij de kernstafvergadering van de medische staf van het ziekenhuis. Zij zijn beiden enthousiast en zien veel herkenning en raakvlakken in de thema’s die tijdens de overleggen aan de orde zijn geweest, bijvoorbeeld omtrent financieringsvraagstukken en vernieuwingen die moeten plaatsvinden. Ook de gastvrije en hartelijke ontvangst is zeer gewaardeerd.

Toehoorderschap in de regio Gasthuis

Met de leden van het Huisartsen Overleg Franciscus (HOF) is besproken dat deze manier van toehoorderschap op dit moment nog niet te organiseren is voor de Rotterdamse regio. Zij worden door middel van de HOF vergaderingen op de hoogte gehouden van de ontwikkelingen binnen Franciscus en zij ervaren op deze manier voldoende inspraak.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid