Doorgaan naar hoofdinhoud

Tijdelijke huisvesting Interne Geneeskunde, MDL & Oncologie Franciscus Vlietland

Afbeelding bij Tijdelijke huisvesting Interne Geneeskunde, MDL & Oncologie Franciscus Vlietland

Om het Franciscus Oncologiecentrum in Franciscus Vlietland te kunnen realiseren, verhuizen de verpleegafdelingen Interne Geneeskunde, MDL en Oncologie op maandag 27 mei 2019. De verpleegafdeling en dagbehandeling Oncologie verhuist tot de oplevering van het Oncologiecentrum naar de 3e etage van Franciscus Vlietland, route 3.11. De verpleegafdeling Interne Geneeskunde en MDL blijft op de 2de verdieping, route en balienummer 2.03. In deze periode van tijdelijke huisvesting verandert er niets in het aanbod van oncologische zorg op locatie Gasthuis. Binnenkort vindt een reviewsessie met o.a. huisartsen plaats over de verdeling van oncologische zorg na het Oncologiecentrum. Indien u interesse heeft in deelname aan de reviewsessie, kunt u dit kenbaar maken via transmuraal@franciscus.nl.

Patiënten en bezoekers worden via de bewegwijzering en correspondentie gewezen op de nieuwe locaties. Het zorgaanbod blijft ongewijzigd.

De huisartsenlijn (voor contact met de polikliniek) en spoedlijnen (voor direct contact met de specialisten) zijn ongewijzigd.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid