Doorgaan naar hoofdinhoud

Save the date: Regionale Artsen Middag (RAM) 12 juni

Afbeelding bij Save the date: Regionale Artsen Middag (RAM) 12 juni

Op vrijdag 12 juni 2020 van 12.30 – 19.00 uur organiseert Franciscus Gasthuis & Vlietland de jaarlijkse Regionale Artsen Middag voor huisartsen, specialisten ouderengeneeskunde en medisch specialisten die werken in de regio NWN. Een projectgroep bestaande uit huisartsen en specialisten werkt aan een inspirerende, transmurale invulling van deze 14e editie van de RAM. Het thema is dit jaar: ‘Van Transmuraal naar Integraal’. Hoofdspreker is Guy Schulpen, medisch directeur zorggroep ZIO en medeauteur van het rapport “De juiste zorg op de juiste plek”.

Hij vertelt aan de hand van inspirerende voorbeelden wat nodig is om de beweging van transmuraal naar integraal te maken. Daarnaast kunnen deelnemers interactieve workshops volgen en is er volop gelegenheid om met elkaar in contact te treden.
De inschrijving opent binnenkort. Noteert u de datum alvast in uw agenda?

NB: de RAM dag is in het bijzonder voor huisartsen en SOG-ers uit de regio NWN.

Transmurale Trofee - welk initiatief nomineert u?

Op de Regionale Artsen Middag (RAM) wordt traditiegetrouw de Transmurale Trofee uitgereikt. Vorig jaar ging de prijs naar Directe Toegang Radiodiagnostiek. Welk project of initiatief nomineert u voor deze prijs? U kunt uw suggestie tot 5 april aanmelden via transmuraal@franciscus.nl. Wij zien uw inzending met belangstelling tegemoet.

We zijn op zoek naar projecten of initiatieven die voldoen aan de volgende criteria:

  • Het project/ initiatief moet reeds gestart zijn;
  • Het project/ initiatief leidt tot zichtbare resultaten;
  • Het project/ initiatief is een vorm van samenwerking tussen 1e en 2e lijn en eventuele overige partners in de regio Nieuwe Waterweg Noord;
  • Het project/ initiatief is overdraagbaar.
Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid