Doorgaan naar hoofdinhoud

Rondleiding langs kunstwerken in Franciscus Vlietland

Afbeelding bij Rondleiding langs kunstwerken in Franciscus Vlietland

U verwacht het misschien niet zo snel, maar Franciscus Vlietland beschikt over heel wat kunstwerken. De kunstwerken vindt u in en rondom het ziekenhuis. Met de kunst probeert Franciscus Vlietland patiënten en bezoekers op een positieve manier te verrassen.

Gelukkig hoeft niet iedereen naar het ziekenhuis, maar om toch iedereen te kunnen laten genieten van de kunst, worden rondleidingen georganiseerd. De rondleidingen worden gegeven op dinsdag 11 april, donderdag 20 april en donderdag 11 mei en starten om 13.45 uur. De rondleiding duurt ongeveer een uur.

Om 13.45 uur wordt u ontvangen met een kopje koffie of thee, waarna u meer informatie krijgt over de kunstwerken en over de geschiedenis van de kunst en de ziekenhuizen. Daarna start de rondleiding. Voor de rondleiding wordt een bijdrage gevraagd van € 5,00 per persoon. Deze bijdrage komt ten goede aan de verdere aankleding van de binnentuin.

Om een rondleiding te volgen, kunt u zich aanmelden via e-mail s.smit@franciscus.nl. Voor groepen of verenigingen kan een aparte rondleiding worden verzorgd.

Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis

De Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis zamelt geld in voor de verbetering van de patiëntenzorg en het realiseren van een aangenamer verblijf voor patiënten en bezoekers. De verzamelde sponsorgelden worden gebruikt voor investeringen in het ziekenhuis die niet uit het reguliere (zorg)budget kunnen worden gefinancierd.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid