Doorgaan naar hoofdinhoud

Poliklinieklocatie Franciscus Hoogvliet per 1-11-2019 gesloten

Afbeelding bij Poliklinieklocatie Franciscus Hoogvliet per 1-11-2019 gesloten

Wij hebben ons de afgelopen maanden beraden op de toekomst van poliklinieklocatie Franciscus Hoogvliet en besloten deze per 1 november 2019 definitief te sluiten. Sinds 22 juli 2019 was er al sprake van een tijdelijke sluiting van Franciscus Hoogvliet.

Franciscus Gasthuis & Vlietland streeft er dagelijks naar om de beste zorg dichtbij te leveren. Dit doen wij onder andere via onze poliklinieklocaties. Daarbij moeten wij zo slim en verantwoord mogelijk omgaan met het beschikbare personeel en middelen. Het aantal beschikbare specialismen voor Hoogvliet én het aantal patiënten afkomstig vanuit Hoogvliet, Spijkenisse en Albrandswaard dat zorg ontving op deze locatie, daalden de afgelopen jaren aanzienlijk.

Patiënten, die gewoonlijk op het spreekuur in Hoogvliet kwamen, kunnen terecht bij hun eigen specialist op één van de andere locaties van Franciscus in Rotterdam, Schiedam, Berkel & Rodenrijs of Maassluis. Wij zetten ons in om in goed overleg met de eigenaar van Medisch Centrum De Stelle de vrijgekomen ruimte een nieuwe zorgbestemming te geven.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid