Doorgaan naar hoofdinhoud

Open Dag Franciscus Gasthuis & Vlietland groot succes!

Afbeelding bij Open Dag Franciscus Gasthuis & Vlietland groot succes!

Op zaterdag 18 maart 2017, hebben 3.500 bezoekers de Open dag van Franciscus Gasthuis & Vlietland bezocht. Tussen 10.00 en 15.00 uur waren de deuren van beide ziekenhuislocaties geopend voor publiek en kon men kennismaken met het ziekenhuis.

Zowel op de locatie in Schiedam als de locatie in Rotterdam was een gevarieerd programma gemaakt, met activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden. Bezoekers konden onder andere hun gezondheid laten checken en een rondleiding volgen in het Poliklinisch Operatie Centrum. Daarnaast waren er rondleidingen bij Radiologie en het mortuarium en konden zwangere vrouwen een pretecho laten maken. Ook kon men, met het ouderdomspak, ervaren welke beperkingen je hebt als je ouder wordt. Kinderen werden in ziekenhuisoutfit op de foto gezet en er liepen vele geschminkte gezichtjes rond!

Pendelbussen tussen de ziekenhuislocaties
De ziekenhuislocaties in Schiedam en Rotterdam waren beide toegankelijk voor bezoekers. Tussen de locaties reden pendelbussen. Zo kon iedereen gemakkelijk op allebei de locaties een kijkje nemen.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid