Doorgaan naar hoofdinhoud

Maatwerkafspraken buiten openingstijden SEH Franciscus Vlietland

Afbeelding bij Maatwerkafspraken buiten openingstijden SEH Franciscus Vlietland

De SEH in Franciscus Vlietland is open van 10.00 tot 21.00 uur, ook in het weekend. Tijdens de sluitingstijden gelden maatwerkafspraken om patiënten op te nemen of te laten beoordelen op locatie Franciscus Vlietland. Dit gebeurt altijd na overleg tussen de huisarts en de dienstdoende specialist van Franciscus Vlietland. De maatwerkafspraken betreffen opnames of beoordelingen voor de afdelingen Kindergeneeskunde, Gynaecologie en Verloskunde, Nachtelijke Opname Afdeling, Eerste Hart Hulp (EHH) en de poliklinieken (om de patiëntenstroom tussen 8.00 en 10.00 uur op te vangen).

Voor alle maatwerkafspraken is direct overleg met de dienstdoende specialist vereist. Tijdens kantooruren is de dienstdoende specialist bereikbaar via de directe telefoonnummers (te vinden in de Franciscus Artsenwijzer, categorie ‘Spoednummers Vlietland’). Buiten kantooruren verloopt het contact via de telefooncentrale. Wij vragen u om u bij de receptionist als huisarts kenbaar te maken en gericht te vragen naar de dienstdoende specialist van locatie Franciscus Vlietland.

Mocht dit onverhoopt in de praktijk niet soepel verlopen, dan verzoeken wij u contact op te nemen met de afdeling Transmurale Samenwerking via 010 – 893 4110.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid