Doorgaan naar hoofdinhoud

Maatschappelijke nascholingsreis Tanzania

Afbeelding bij Maatschappelijke nascholingsreis Tanzania

Op initiatief van uroloog Josien Wolterbeek onderzoeken wij of er interesse is in een
8 daagse maatschappelijke nascholingsreis naar Tanzania. TMS zal bij voldoende belangstelling deze reis in november 2020 organiseren, in samenwerking met stichting Tweega Medica. Tweega Medica is een organisatie die artsen uitzendt naar afgelegen gebieden in Afrika, waar de zorgbehoefte groot is en de middelen om goede zorg te leveren zeer beperkt zijn. Duo’s van huisartsen en specialisten verzorgen tijdens de reis nascholingen. Wij zoeken enthousiaste huisartsen en specialisten voor de voorbereidingscommissie. U kunt zich aanmelden voor de commissie of uw interesse in de reis kenbaar maken via transmuraal@franciscus.nl.

De reis in het kort

In duo’s van huisartsen en specialisten worden inhoudelijke nascholingen voorbereid. Per dag zijn er gemiddeld 3-4 nascholingsuren. Tijdens deze reis maakt u ook kennis met ontwikkelingshulp en wordt contact gelegd met artsen die zijn uitgezonden door Tweega Medica. Daarnaast nemen we de tijd om te genieten van de prachtige natuur en cultuur in Tanzania.

Praktische informatie

Datum: november 2020

Deelnemers: specialisten van Franciscus Gasthuis & Vlietland en verwijzers uit de regio’s Rotterdam en Nieuwe Waterweg Noord, 25-40 personen

Kosten: € 2850,- p.p. Dit arrangement is inclusief:

  • 7 overnachtingen op basis van volpension, bezoek aan wildparken/andere bezienswaardigheden, vervoer ter plaatse en retourvlucht. U zult overnachten in twee- of soms meerpersoonskamers.
  • Een nascholingsprogramma met 20-22 accreditatiepunten
  • Een donatie aan Stichting Tweega Medica waarmee diverse projecten in Malawi en Tanzania worden ondersteund.

Accreditatie: wordt aangevraagd voor huisartsen en specialisten

Aanmeldprocedure: wij peilen de belangstelling voor deze reis. Heeft u interesse voor deze reis, dan vernemen wij dat graag via transmuraal@franciscus.nl.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid