Doorgaan naar hoofdinhoud

Kindvriendelijke wachtruimtes dankzij Stichting DaDa

Afbeelding bij Kindvriendelijke wachtruimtes dankzij Stichting DaDa

De wachtkamer op de polikliniek Chirurgie en het Poliklinisch Operatie Centrum (POC) in Franciscus Gasthuis zijn kindvriendelijker geworden dankzij een bijdrage van Stichting DaDa.

De kinderwachtkamer op de polikliniek Chirurgie was verouderd en aan vernieuwing toe. De ruimte is nu aangekleed met vrolijk meubilair en voorzien van leuke speelelementen. Ook de wachtkamer in het POC is opgeknapt. Zo is er nieuw meubilair geplaatst en is er nu een speelhoekje voor de jongste bezoekers.

Op termijn wil het Franciscus Vriendenfonds alle wachtruimtes in Franciscus Gasthuis kindvriendelijk maken. Het is namelijk belangrijk dat kinderen die het ziekenhuis moeten bezoeken zich op hun gemak voelen. Op deze manier gaat de tijd sneller voorbij en voelen zij zich meer ontspannen voor een bezoek aan de arts of tijdens een behandeling.

Stichting DaDa
Stichting DaDa zet zich in om het verblijf van kinderen in zorginstellingen te verbeteren. De stichting richt zich op projecten die niet uit normale middelen van het ziekenhuis of de gezondheidszorg kunnen worden gefinancierd.

 

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid