Doorgaan naar hoofdinhoud

Kinderraad Franciscus Gasthuis & Vlietland zoekt nieuwe leden!

Afbeelding bij Kinderraad Franciscus Gasthuis & Vlietland zoekt nieuwe leden!

Na een succesvolle eerste editie zijn wij op zoek naar kinderen uit groep 6, 7 en 8 die in het schooljaar 2017-2018 willen plaatsnemen in de Kinderraad. Wil je graag meer weten over zorg en ziekenhuizen? Dan kun je je vanaf nu aanmelden.

Samen met verschillende professionals maak je kennis met de afdelingen in het ziekenhuis en de beroepen die in een ziekenhuis bestaan. Ook kom je erachter hoe de communicatie met bezoekers en patiënten is geregeld en ontdek je wat er allemaal is voor kinderen in een ziekenhuis. Zo doe je de ene dag een ronde op de kinderafdeling en loop je een andere dag rond in het laboratorium om te zien hoe de apparatuur werkt. Je maakt dus erg leuke en leerzame dingen mee. Samen met de andere kinderraadsleden verdiep jij je in verschillende onderwerpen en help je het ziekenhuis verbeteren door jullie mening en adviezen te geven.

De Franciscus Gasthuis & Vlietland Kinderraad start in oktober en blijft voor een heel schooljaar bij elkaar. In oktober en november vinden de eerste 4 bijeenkomsten plaats, verspreid over de rest van het schooljaar de volgende 8. Alle bijeenkomsten zijn op woensdagmiddag van 14.00 tot 16.00 uur en vinden afwisselend plaats in Franciscus Gasthuis & Vlietland en bij de Kleine Ambassade.

Doe jij mee?

Ken of ben jij degene die graag wil plaatsnemen in de Kinderraad? Geef je dan voor vrijdag 22 september op! Er is plaats voor 15 kinderen uit groep 6, 7 of 8. Aanmelden kan door een korte motivatie met je naam, leeftijd, school, groep, e-mailadres en telefoonnummer te sturen naar harmenvandewetering@dekleineambassade.nl.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid