Doorgaan naar hoofdinhoud

Kaartje sturen naar patiënt en daarmee de Vrienden steunen

Afbeelding bij Kaartje sturen naar patiënt en daarmee de Vrienden steunen

Dankzij Kaartje2go kan er nu een persoonlijke kaart worden gestuurd naar een patiënt in Franciscus Gasthuis & Vlietland. Met het versturen van de kaart steunt u ook nog eens de Vrienden!

Het is altijd fijn om te weten dat er iemand aan je denkt als je in het ziekenhuis ligt. Met Kaartje2go kunt u gemakkelijk en snel een echte wenskaart sturen naar een familielid of bekende in Franciscus Gasthuis & Vlietland. U kunt op deze website zelf het ontwerp kiezen en een persoonlijke boodschap toevoegen. Bovendien steunt u met uw kaart ook nog eens het goede doel van het ziekenhuis: de Vrienden van Franciscus Gasthuis & Vlietland. Uw bijdrage komt ten goede aan een van de mooie projecten die het verblijf van patiënten aangenamer maken.

Vrienden

Het Franciscus Vriendenfonds en Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis maken het verblijf voor patiënten in Franciscus Gasthuis & Vlietland aangenamer en leveren waar mogelijk een bijdrage aan zorginnovatie. Niemand ligt voor zijn plezier in het ziekenhuis. Wij hebben hiervoor extra voorzieningen nodig en zetten ons hiervoor met hart en ziel in. Met de ontvangen gelden worden projecten gesteund die niet uit het reguliere (zorg)budget kunnen worden gefinancierd.

Bekijk ook meer informatie over projecten en acties van de Vrienden.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid