Doorgaan naar hoofdinhoud

Inloopspreekuren bloedprikken, radiologie en dermatologie gestopt

Afbeelding bij Inloopspreekuren bloedprikken, radiologie en dermatologie gestopt

Om spreiding van patiënten te bevorderen zijn de inloopspreekuren van de Radiologie (locaties Gasthuis, Vlietland en Berkel) en de Dermatologie (inloopspreekuur verdachte plekken, locatie Gasthuis) gestopt. Ook bloedprikken is sinds 11 mei alleen mogelijk op afspraak. Omdat wij merken dat er toch nog patiënten zonder afspraak langskomen, graag nogmaals uw aandacht voor de nieuwe werkwijze.

Bloedprikken

Bloedprikken is alleen mogelijk op afspraak. Patiënten kunnen eenvoudig op de website een afspraak maken. Heeft uw patiënt geen digitale mogelijkheden? Dan kan ook telefonisch een afspraak worden gemaakt via 010 - 893 00 09.

Indien u uw patiënt via ZorgDomein verwijst voor bloedprikken, wordt de patiënt ook via het patiëntbericht geïnformeerd over de werkwijze voor het maken van een afspraak.

Radiologie en dermatologie

De inloopspreekuren van de Radiologie (locaties Gasthuis, Vlietland en Berkel) en de Dermatologie (inloopspreekuur verdachte plekken, locatie Gasthuis) zijn tijdelijk gestopt. Verwezen patiënten worden gebeld voor het plannen van een afspraak.

Patiënten met een fractuurvraagstelling kunnen wel zelf contact opnemen met de afdeling Radiologie, via telefoonnummer 010 – 461 7100 (zowel voor patiënten uit de regio Gasthuis als Vlietland), om voor dezelfde dag nog een afspraak te maken. Dit nummer staat ook in het patiëntbericht.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid