Doorgaan naar hoofdinhoud

Franciscus Gedenkt

Afbeelding bij Franciscus Gedenkt

Bezoekers, patiënten en medewerkers kunnen tijdens ‘Franciscus Gedenkt’ stilstaan bij wie gestorven is. Een gelegenheid waarbij wij gedenken, met in ons hart de naam of namen van onze eigen dierbare overledenen. Het gedenken kan troost geven in een verdrietige periode. Gezamenlijk of persoonlijk staan wij stil bij een verbintenis die niet ophoudt te bestaan, ook al is onze dierbare niet meer hier.

Tijdens Franciscus Gedenkt worden gedichten voorgelezen en de herdenking wordt omlijst door live muziek. Aanwezigen kunnen in de binnentuin een kaarsje branden. Ook is het mogelijk om van het Stiltecentrum en de gebedsruimte gebruik te maken. Medewerkers zijn beschikbaar om een troostende arm of woord te bieden waar nodig.

Franciscus Gasthuis

Franciscus Gedenkt vindt op donderdag 2 november 2017 plaats in Franciscus Gasthuis, Rotterdam. In de Centrale Hal bent u van harte welkom op ieder moment tussen 14.30 en 16.00 uur.

Franciscus Vlietland

Franciscus Gedenkt vindt op woensdag 1 november 2017 plaats in Franciscus Vlietland, Schiedam. In de Centrale Hal bij het Stiltecentrum bent u van harte welkom op ieder moment tussen 14.30 en 16.00 uur.

De bijeenkomsten zijn mede mogelijk gemaakt door het Franciscus Vriendenfonds en Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis. Kijk voor het complete programma op www.franciscus.nl/FranciscusGedenkt.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid