Doorgaan naar hoofdinhoud

Franciscus Artsenwijzer: zijn uw gegevens up to date?

Afbeelding bij Franciscus Artsenwijzer: zijn uw gegevens up to date?

De Franciscus Artsenwijzer is een handige app waarin u de contactgegevens van alle medisch specialisten, verpleegkundig specialisten en physician assistants van Franciscus Gasthuis & Vlietland, huisartsen, apothekers en specialisten ouderengeneeskunde uit de regio kunt vinden. Daarnaast vindt u in de Artsenwijzer verschillende samenwerkingsafspraken. Om elkaar goed kunnen bereiken is het belangrijk dat de gegevens in de Artsenwijzer up to date zijn. Heeft u een account in de artsenwijzer? Dan vragen wij u vriendelijk om uw gegevens te controleren en waar nodig aan te vullen. Denk hierbij aan het vermelden van een direct telefoonnummer (collegiale lijn), het telefoonnummer van uw praktijk en uw e-mail adres. Een foto toevoegen aan uw account wordt ook op prijs gesteld. De Artsenwijzer is beveiligd en uw gegevens zijn uitsluitend zichtbaar voor gebruikers van de app.

Uw gegevens toevoegen of een account aanvragen

U kunt de gegevens zelf toevoegen aan uw account in de Artsenwijzer. Ze zijn dan direct zichtbaar voor andere gebruikers. In de gebruikershandleiding leest u hoe u dit kunt doen. Mocht het onverhoopt niet lukken om dit zelf te doen, dan kunt u de gegevens ook door de afdeling Transmurale Samenwerking (TMS) laten aanvullen en/of wijzigen. Mocht u nog geen account hebben, dan kunt u deze ook door de afdeling TMS laten aanmaken. U kunt contact met ons opnemen via transmuraal@franciscus.nl

Samenwerkingsafspraken

Sinds september is de Franciscus Artsenwijzer uitgebreid met verschillende samenwerkingsafspraken tussen Franciscus Gasthuis & Vlietland en verwijzers. Deze afspraken hebben betrekking op de organisatie van zorg en zijn veelal specialisme overstijgend. Voorbeelden hiervan zijn afspraken over het digitaal meekijkconsult en nazorg na een opname. De werkafspraken geven helderheid over welke taak in de 1e lijn hoort en welke taak in de 2e lijn. Op deze manier hopen we zo prettig mogelijk samen te werken bij zorg die we samen verlenen aan de patiënt. De afspraken die in de artsenwijzer staan, worden de komende tijd verder uitgebreid.
U vindt de werkafspraken eenvoudig terug in de app door op de knop ‘werkafspraken’ te klikken in het hoofdmenu. Mocht u deze knop niet zien, dan moet de app eerst geüpdatet worden via de instellingen van uw telefoon.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid