Doorgaan naar hoofdinhoud

Feestelijke opening Opnamelounge Franciscus Vlietland

Afbeelding bij Feestelijke opening Opnamelounge Franciscus Vlietland


De Opnamelounge van Franciscus Vlietland is donderdag 19 april feestelijk geopend door burgemeester Lamers van Schiedam, tevens voorzitter Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis. De Opnamelounge is een mooie, rustige opnamekamer waar patiënten worden opgenomen voorafgaand aan de operatie. De inrichting van de Opnamelounge is mogelijk gemaakt door de Vrienden Vlietland.

Het is gebruikelijk in ziekenhuizen dat patiënten voorafgaand aan hun operatie worden opgenomen op de verpleegafdeling in een bed. Met de introductie van de Opnamelounge kunnen patiënten samen met hun naasten in een comfortabele opnamekamer verblijven tot zij worden opgeroepen voor de operatie. Deze ruimte is voorzien van een zithoek, tafels met stoelen en (wand)decoratie om het wachten op de daadwerkelijke operatie aangenamer te maken. Pas na de operatie gaan patiënten naar de verpleegafdeling om te herstellen.

Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis
De Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis zamelt geld in voor de verbetering van de patiëntenzorg en het realiseren van een aangenamer verblijf voor patiënten en bezoekers. De verzamelde sponsorgelden worden gebruikt voor investeringen in het ziekenhuis die niet uit het reguliere (zorg)budget kunnen worden gefinancierd. 

Kijk voor onze andere mooie projecten op www.franciscus.nl/vrienden/onze-projecten

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid