Doorgaan naar hoofdinhoud

Contracten zorgverzekeraars 2023

Afbeelding bij Contracten zorgverzekeraars 2023

Update (22 december):

Franciscus Gasthuis & Vlietland heeft voor het jaar 2023 met alle verzekeraars een contract afgesloten.

Samenwerken aan de zorg van de toekomst
Franciscus zet zich enorm in, om nu en in de toekomst kwalitatief goede zorg te kunnen bieden aan alle inwoners in onze regio. Ook willen we de zorg zo toegankelijk en betaalbaar mogelijk houden voor iedereen. Samen met onze zorgpartners organiseren we de zorg om de patiënt heen. We bieden op het juiste moment de juiste zorg op de juiste plek op een manier die past bij de behoefte en situatie van de patiënt. Wij zijn van mening dat iedere patiënt hier recht op heeft en hebben dit vastgelegd in de afspraken met de zorgverzekeraars.

Let op: Enkele budgetpolissen zijn niet gecontracteerd. Hieronder vindt u het volledige overzicht van de zorgverzekeraars waarmee wij een contract hebben afgesloten voor 2023.

overzicht_zorgverzekeraars_2023_met_contract.png

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Update (20 december): Goed nieuws! Franciscus heeft inmiddels ook een contract met zorgverzekeraar CZ afgesloten. De gesprekken met zorgverzekeraar VGZ lopen nog. Wij informeren u zo snel mogelijk over de status met VGZ.

Hieronder vindt u een aangepast overzicht van de 9 zorgverzekeraars.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Franciscus heeft met 8 verzekeraars een contract afgesloten. Met 2 verzekeraars zijn wij nog in onderhandeling, hier is nog geen duidelijkheid over. 

Franciscus is blij te kunnen melden dat wij met 8 zorgverzekeraars een contract hebben afgesloten voor het jaar 2023. Met deze zorgverzekeraars hebben wij afspraken gemaakt die ons ziekenhuis helpen om voldoende zorg (fysiek en op afstand) te kunnen leveren aan de inwoners van onze regio. Hieronder vindt u een overzicht van de 8 zorgverzekeraars.

Met de zorgverzekeraars VGZ en CZ zijn wij nog in onderhandeling. Hierin worden de uitdagingen waar wij voor staan, zoals de zorg toekomstbestendig maken en voldoende opgeleid personeel hebben om goede zorg te kunnen leveren, meegenomen. Franciscus streeft ernaar om de zorg voor zoveel mogelijk mensen toegankelijk te houden. Wij hopen daarom ook met VGZ en CZ goede afspraken te kunnen maken. Bent u hier verzekerd en heeft u vragen? Neem dan contact op met VGZ of CZ.

Wij houden u graag op de hoogte van de ontwikkelingen via onze website en onze social media kanalen Facebook, Twitter en LinkedIn.

afspraken_zorgverzekeraars_franciscus.jpg

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid