Doorgaan naar hoofdinhoud

Carrièreswitch naar hbo verpleegkundige?

Afbeelding bij Carrièreswitch naar hbo verpleegkundige?

Altijd al in de zorg willen werken en nu de switch willen maken? Dan is dit je kans! Heb je een andere hbo of wo opleiding afgerond dan kun je in 2 jaar en 8 maanden verpleegkundige worden. Dit leer/werktraject start in oktober 2020 en is voor jou kosteloos. Het voortraject van twee maanden (de voorbereidende fase) start in mei.

Voorlichtingsbijeenkomsten

Franciscus Gasthuis & Vlietland is één van de ziekenhuizen waarbij je voor 32 - 36 uur per week aan de slag kunt als verpleegkundige. Ben jij geïnteresseerd? Je kunt je aanmelden voor één van de voorlichtingsbijeenkomsten op zaterdag 15 (10.00-12.30 uur) of woensdag 19 februari (19.00-21.30 uur) 2020. Deelname aan de voorlichtingsbijeenkomst is een verplicht onderdeel van het selectieproces. Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst kun je jouw vragen stellen aan onder andere vertegenwoordigers van Franciscus Gasthuis & Vlietland. Ook de
Breederode Hogeschool stelt zich aan je voor.

Aanmelden

Aanmelden voor de voorlichtingsbijeenkomsten kan via Miriam Maenhaut van deRotterdamseZorg door te mailen naar miriam.maenhaut@drz-projecten.nl. Voor eventuele vragen kun je terecht bij deRotterdamseZorg via telefoonnummer 010 – 316 37 37, of per mail via info@derotterdamsezorg.nl. Bezoek de website van deRotterdamseZorg voor meer informatie over dit traject. 

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid