Doorgaan naar hoofdinhoud

Bezoek gemeenteraad Schiedam, Maassluis en Vlaardingen

Afbeelding bij Bezoek gemeenteraad Schiedam, Maassluis en Vlaardingen

Op woensdagavond 8 mei brachten de burgemeester van Schiedam en de wethouders zorg en gemeenteraadsleden uit de gemeenten Maassluis, Vlaardingen en Schiedam een bezoek aan Franciscus Vlietland. Doel van de bijeenkomst was het gesprek te voeren over onze toekomstplannen. Het werd een interactieve bijeenkomst, waar veel informatie en kennis werd uitgewisseld.

De avond startte met een ludieke quiz om de kennis van de aanwezigen over Franciscus Gasthuis & Vlietland te testen. De Raad van Bestuur heeft daarna de toekomstplannen van het ziekenhuis, waaronder het nieuwe Franciscus Oncologiecentrum, gepresenteerd. Ook werd aandacht besteed aan actuele ontwikkelingen in de zorg, waaronder digitale uitwisseling van (patiënt)gegevens, zorg op de juiste plek, arbeidsmarkt en geïntegreerde zorgeenheden. De avond werd afgesloten met een rondleiding door het ziekenhuis.

De intentie is om op korte termijn ook een bezoek te organiseren in Franciscus Gasthuis voor de burgemeester, wethouders en gemeenteraadsleden uit Rotterdam en Lansingerland.

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid