Doorgaan naar hoofdinhoud

Acute kinderbehandelkamer gesponsord tijdens Marathon Rotterdam

Afbeelding bij Acute kinderbehandelkamer gesponsord tijdens Marathon Rotterdam

Op zondag 8 april werd de Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis verrast door Kotug International en Kotug Smit Towage met een symbolische cheque ter waarde van € 14.700,- . Dit bedrag is opgehaald door de hardloopteams van beide bedrijven die de estafette marathon van Rotterdam hebben volbracht. De teams zijn gesponsord door familie, vrienden en bedrijven uit de regio. De Kooren Foundation (onderdeel van Kotug International) heeft het bedrag aangevuld met € 6.475,- zodat de volledige behandelkamer in Franciscus Vlietland tot stand kan komen.

De donatie wordt besteed aan de verbouwing van de Acute Behandelkamer voor kinderen in Franciscus Vlietland. Hier wordt spoedzorg verleend aan kinderen in de leeftijd van 0 tot 18 jaar. Met behulp van muurprojecties worden kinderen afgeleid tijdens een behandeling, waardoor zij minder stress en pijn ervaren. Dit betekent ook dat er minder pijnstilling toegediend hoeft te worden.

De Kinderafdeling en de Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis zijn zeer verheugd door de steun en betrokkenheid van de medewerkers van Kotug International en Kotug Smit Towage en met de donatie van de Kooren Foundation.

Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis

De Stichting Vrienden Vlietland Ziekenhuis zamelt geld in voor de verbetering van de patiëntenzorg en het realiseren van een aangenamer verblijf voor patiënten en bezoekers. De verzamelde sponsorgelden worden gebruikt voor investeringen in het ziekenhuis die niet uit het reguliere (zorg)budget kunnen worden gefinancierd.

Kijk voor onze andere mooie projecten op www.franciscus.nl/vrienden/onze-projecten

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid