Doorgaan naar hoofdinhoud

Aanbod bezorgservice stikstof in de huisartsenpraktijk

Afbeelding bij Aanbod bezorgservice stikstof in de huisartsenpraktijk

In lijn met het aanbod eerstelijns diagnostiek aan huisartsen in de regio NWN biedt Franciscus Gasthuis & Vlietland, in samenwerking met Cryo Solutions, een stikstof bezorgservice aan voor huisartsen in de regio’s NWN en Rotterdam. Met de bezorgservice kunnen huisartsenpraktijken permanent veilig beschikken over vloeibare stikstof. Elke 4 weken wordt acht liter vloeibare stikstof in een kleine draagbare container bezorgd.

Deze hoeveelheid is voldoende voor het gemiddelde gebruik van 2 tot 3 huisartsen, voor de duur van 4 weken. Voor de veilige opslag van de stikstof wordt met de stikstof een zuurstofalarm en een ophaalbeker geleverd. Het ziekenhuis heeft met Cryo Solutions een scherpe prijs kunnen afspreken. De kosten voor deze service bedragen € 43,- (excl. 21 % BTW) per container, per levering, inclusief een zuurstofalarm (tarief 2019).
Als u gebruik wilt maken van deze service dan kunt u contact opnemen met Lieke Visser-Klein Haar, adviseur Transmurale Samenwerking, via e-mail: l.kleinhaar@franciscus.nl, of telefoon: 010 - 8934730

Om franciscus.nl goed te laten functioneren maken we gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid