Digipunt voor patiënten geopend
Digipunt Franciscus

Ons ziekenhuis biedt zorg in het ziekenhuis, maar ook steeds vaker thuis als dat kan en als de patiënt dat wil. Dankzij verschillende digitale zorgoplossingen zoals de Thuismeten app, BeterDichtbij voor beeldbellen en berichten sturen hoeven patiënten niet altijd meer naar het ziekenhuis te komen.

Wij begrijpen dat omgaan met digitale oplossingen voor sommige patiënten lastig kan zijn. Daarom is het ziekenhuis gestart met een Digipunt, een fysiek punt waar patiënten terecht kunnen met vragen over het inloggen in het patiëntenportaal MijnFranciscus, het gebruik van BeterDichtbij en de Thuismeten app, het invullen van digitale vragenlijsten en het aanmaken van een Persoonlijke Gezondheidsomgeving (PGO).

Locatie en openingstijden
Er is een Digipunt in Franciscus Gasthuis (Rotterdam) en in Franciscus Vlietland (Schiedam) in de centrale hal. De digipunten zijn open van maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 15.00 uur. Kunt u niet naar één van de locaties komen, dan kunt u ook hulp via de telefoon krijgen. Bel hiervoor naar 010 – 893 5399.